slideshow


onsdag den 17. april 2019

Mindeord


Næstformand Jens Kanstrup er død
Det er med stor sorg, at KlitVand bestyrelse har fået meddelelsen om, at Jens Kanstrup ikke er blandt os mere. 
Jens Kanstrup var et kendt navn af mange i det vestlige Thy. Som mangeårige indehaver af Vester Vandet Smedje og VVS, som han afhændede for nogle år siden, men ligeså kendt viden om, var han som vandværksmand. 
Han har stået i spidsen for Vester Vandet Vandværk i menneskealder; og de fleste af årene, som formand. Man han var også den ansvarlige for den daglige drift, som sikrede alle i Vester Vandet adgang til noget af det bedste vand i Thy, fra det lille vandværk i skoven. 

Jens Kanstrup var i alt, hvad han foretog sig meget nøjsom, og jobbet på vandværket var fuldtids, men ulønnet. 
For få år siden var han og formanden for Klitmøller Vandværk foregangsmændene bag sammenlægningen af Vester Vandet Vandværk og Klitmøller Vandværk til KlitVand AnS, som blev en realitet for godt 3 år  siden. Det var et stort ønske fra bestyrelserne i de to vandværk, at Jens Kanstrup skulle opstille til den nye bestyrelse i det KlitVand. Han gjorde det, og blev valg til den første bestyrelse. 
Hans viden og kompetencer er uerstattelige. Han vidste alt om vandværker og kunne huske, hvor vandrør og ventiler ligger i både Vester Vandet og Klitmøller, som han også kender særdeles godt fra sine unge år, hvor han boede i byen og  spillede fodbold for Klitmøller 1 hold. 

De seneste 3 år med Jens Kanstrup i bestyrelsen har været både lærerige, fyldt med oplevelser og fortællinger. Det var altid en glad, farverig og ikke mindst festlig næstformand og privatperson, som vi i bestyrelsen og privat, satte uendelig stor pris på. Det bliver et kæmpe tab for KlitVand bestyrelsen, at han ikke er med os mere. 
Vi vil huske ham, og mindes ham med stor respekt – men lige nu går vore tanker til de Gudrun og de efterladte.

Æret være Jens Kanstrups minde.

Bestyrelsen
KLITVAND AnS