slideshow


Velkomst

KlitVand - Vandværk - Generalforsamling 2016
15. april 2017

Går vi klart igennem? Kan I se?

På bestyrelsens vegne er det mig en glæde at byde velkommen til den første generalforsamling i KlitVand, efter sammenlægningen med Vester Vandet vandværk.  For de fleste er det jo nok første gang I er her oven på jorden, hvor vandet er ned i jorden.

En særlig velkomst til vore nye forbrugere fra Vester Vandet.

Fremmødet i dag må være en milepæl i Vanværkets historie. 320 personer har tilmeldt sig – og det er jo helt sikkert generalforsamlingen, der trækker. Dette selv om vi selvfølgelig har en indvielse af det nye vandværk efterfølgende. Bestyrelsen er overvældet af det store fremmøde, og vi håber, at I vil hjælpe os med logistikken, så alle får det de skal have.

Klitmøller er in. Huse bliver solgt – næsten før de bliver sat til salg. Selskabslokalerne er for trange, så derfor har vi valgt at slå de to begivenheder sammen til et fælles, både af hensyn til fastboende og sommerhus forbrugere. Pladsmangel har derfor betyder, at det er første gang vi afholder generalforsamlingen i et telt. Men det er jo også første gang, vi kommer til at markere et nyt Vandværk.

Vi håber, at dette bliver så vel modtaget af forsamlingen, at denne måde at afvikle generalforsamlingen, kan blive fremtiden. Vi har pladsen. Vi har vandet. Vi har drikkevarer og mad. Vi har ly for regn! Vi håber også, at vi har fornødent varme.

Nogle praktiske ting inden generalforsamlingen:

·      Der serveres vand under generalforsamlingen
·      Herefter er der en lækker buffet, som skal hentes i Vandværkshallen
·      Drikkevarer hentes også uden for teltet – vand, vin, øl og snaps
·      Bevar det vandglas, som vi har stillet på bordet
·      Så skal vi have indviet vandværket – det sker inden i Vandværkshallen
·      Herefter vil der være rundvisning og, hvor I kan få mere viden om VAND
·      Toiletter – der er opstillet toiletvogne mod vest
·      Logistikken når I skal have mad, fortæller vi om når gene… slutter

- Og så inden jeg aflægger bestyrelsens beretning, så vil jeg lige oplyse om vores SMS udsendelser.

·      Ved info og vandbrud udsender i sms via mobilnettet med også til hjemmesiden og fremover også Facebook. Hvis der er talen om en planlagt handling – så som lukke for vandet – så meddeler vi det også til lokalradioen Radio Limfjord og lokale medier.
·      Vi har garanti for at min. 85% når frem til telefonen
·      Andre missere: Firmatelefoner, hemmeligt nummer og taletidskort, skal tilmeldes via hjemmesiden

·      Eller hvis et abonnement er lavet om, nyt eller andet, så har teleselskaberne en idé om, at de koder med hemmeligt nummer fra oprettelsen. Hvorfor ved jeg ikketekst tomlindskog